Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem me Technomate 9100

  1. #1

    Problem me Technomate 9100

    Kam nje bllokim te technomate 9100. Imazhi i vendosur ne flash eshte UR_23.

    Provova ti beja nje update me Lan, gjithcka duket sikur shkoi mire, mirepo kur beri reboot vura re se aparati ngec ne momentin qe del figura qe tregon logon UR Team dhe me pas... asgje, gjithcka e zeze.

    Provova ti bej nje factory reset me menune qe shfaqet pasi mban shtypur butonin siper "OK" tek pjesa e perparme e aparatit mirepo nuk e merr !!!

    As me serial rs232 nuk i merr imazhet apo factory reset !!!

    NDONJE SUGJERIM???

    FALEMINDERIT!

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Problem me Technomate 9100

    mirembrema ergis
    provo nje here keto jane softe origjinale si dhe loaer ,provo si serial ashtu dhe lan por me mire me 232
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Question Technomate 9100 super
    By rexhepi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2010, 13:42:57
  2. Tutorials for Technomate 9100
    By sami.sami in forum Technomate Information and Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 28-08-2010, 22:36:44
  3. Question [Technomate] TM-9100 ou TM-6800
    By Drogba13 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 24-11-2009, 14:10:01
  4. cardsharing TECHNOMATE 9100
    By waltcap in forum French / Français
    Replies: 4
    Last Post: 10-08-2008, 23:35:43
  5. technomate 9100 super
    By braken in forum English (UK)
    Replies: 2
    Last Post: 17-07-2008, 16:45:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •