Elles de Bruin via omroep Max op Radio 1


Presentatrice Elles de Bruin presenteert vanaf mei elke woensdag het radioprogramma Twee Dingen op Radio 1. Op de overige werkdagen is de presentatie in handen van Margreet Reijntjes. Elles is al sinds 2007 de presentatrice van de consumentenprogramma's van MAX. Daarnaast was zij tot mei in dienst van de VPRO, waar ze onder meer Villa VPRO presenteerde.

Elles de Bruin: "MAX heeft als omroep inmiddels een stevige basis in Hilversum en die zal alleen nog maar sterker worden. Daar draag ik graag aan bij. En dat ik bij MAX zowel radio- en televisieprogramma's kan presenteren, is 'the best of both worlds' en daar ben ik heel blij mee."

MAX-directeur Jan Slagter: “Elles de Bruin is een journaliste in hart en nieren. Elles presenteert al sinds 2007 naar volle tevredenheid de consumentenprogramma’s van MAX. Met de Radio 1-programma’s die zij tot op heden gepresenteerd heeft, heeft zij bewezen ook een ijzersterke radiopresentatrice te zijn. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Elles MAX met haar scherpe en kritische invalshoek op Radio 1 komt versterken en dat zij vanaf mei exclusief voor MAX werkt.”

'Twee Dingen'
In het MAX-programma Twee Dingen op Radio 1 staan twee dingen centraal, twee actuele onderwerpen die het gesprek van de dag bepalen. MAX zendt Radio 1-programma Twee Dingen uit sinds september 2010. In de laatste meting van het CLO (februari-maart) behaalde Twee Dingen een luistertijdaandeel van 5,9%. Hiermee steeg het luistertijdaandeel met maar liefst met 25% ten opzichte van de vorige meetperiode. [Radio.NL]