Officier van justitie wordt deskundige in RTL Boulevard

Officier van justitie Susanne Terporten wordt misdaaddeskundige in de rubriek RTL Boulevard. Ze maakt woensdag voor het eerst haar opwachting. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. Terporten zal maandelijks aanschuiven in de studio van RTL. “Het Openbaar Ministerie wil zich in zijn voorlichting op een breed publiek richten. We zijn daarom erg blij dat we met Susanne een vaste plaats in RTL Boulevard krijgen“, zo vertelt Harm Brouwer, voorzitter van de landelijke leiding van het OM.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, is blij met de komst van Terporten. “Wij zijn erg blij met de komst van Susanne. Ze weet haar deskundigheid zeer goed over te brengen op de kijker. Daarnaast benadert zij met haar achtergrond de crime-onderwerpen weer vanuit een andere hoek en dat betekent een verrijking van RTL Boulevard.”

Terporten sluit zich aan bij de huidige misdaaddeskundigen John van den Heuvel en Bram Moszkowicz. “Er zal best kritiek zijn op het besluit om aan te schuiven, maar het kan nooit kwaad als leden van de rechterlijke macht uit hun ivoren toren komen“, aldus Terporten.