'Kandidaten Wie is de Mol 2012 uitgelekt'

De geruchtenmolen rond de serie Wie is de Mol draait weer op volle toeren. De namen van de kandidaten en het land van bestemming van de nieuwe reeks zijn al op voorhand uitgelekt. En er zou ook sprake zijn van een wisseling van de presentator. Dat beweert althans roddelkoning Evert Santegoeds.

Onder anderen musicalster Willem Spaaij, politicus Frits Huffnagel, komiek Anne-Marie Jung, presentatrice Marit van Bohemen, zwemmer Maarten van der Weijden en rapper Dio zouden op zoek gaan naar de saboteur in hun midden. Presentator Pieter Jan Hagens is volgens de geruchten niet meer van de partij. Hij zou na drie seizoenen het stokje doorgeven aan Art Rooijakkers, de winnaar van de vorige editie. Hij stapte dit jaar over van SBS naar Avro.

De kandidaten zouden op dit moment in IJsland zijn voor de opnames van de serie. Het luchtruim van IJsland is momenteel gesloten voor vliegverkeer vanwege de aswolken als gevolg van de recente vulkaanuitbarsting. De Avro was woensdagochtend niet direct bereikbaar voor commentaar. [Novum/Radio.NL]