Results 1 to 5 of 5

Thread: XDSR Pro NewCamd Auto Connect

  1. #1

    Talking XDSR Pro NewCamd Auto Connect

    Hi tarey888,

    Please, help me to find the way to configure NewCamd client connection on XDSR PRO to connect automatically at startup.

    Thanks in advance.

  2. #2
    VIP Member
    Join Date
    11-06-2007
    Posts
    169
    Uploads
    33

    Re: xcruiser firmware

    hi

    this configuration can be done by Developers only i will report them to do so
    it will take some time

  3. #3

    Re: xcruiser firmware

    Hi tarey888,

    Is the new firmware available for XDSR PRO ??

  4. #4

    Re: XDSR Pro NewCamd Auto Connect

    hi can somebody help me with xdsr pro , it's a old model but i can not replace the the old cccamd and put a new cline ,thanks

  5. #5
    VIP Member
    Join Date
    11-06-2007
    Posts
    169
    Uploads
    33

    Re: XDSR Pro NewCamd Auto Connect

    Quote Originally Posted by karampournous View Post
    hi can somebody help me with xdsr pro , it's a old model but i can not replace the the old cccamd and put a new cline ,thanks
    check this link
    http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post746168
    it has all the required files and instruction

Similar Threads

  1. Xdsr-pro s/w v.2.18
    By satGR in forum Xcruiser Firmware
    Replies: 13
    Last Post: 14-05-2013, 10:23:54
  2. How to set up NEWCAMD Account with XDSR PRO
    By DVB-1 in forum Xcruiser
    Replies: 3
    Last Post: 24-03-2011, 07:55:15
  3. NDS on XDSR
    By navstar01 in forum Xcruiser
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2008, 18:29:19
  4. Question I Have xdsr-100 , I Need Help
    By ahmeddubaiuae in forum Xcruiser
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2008, 07:17:38
  5. Xdsr 200
    By Goingdubai in forum Xcruiser
    Replies: 1
    Last Post: 27-05-2008, 23:12:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •