Nieuwe algemene voorwaarden televisiediensten per 1 juni 2011

CanalDigitaal heeft nieuwe Algemene Voorwaarden voor televisiediensten vanaf 1 juni 2011. De voorwaardewijziging heeft invloed op klanten die zich net hebben aangemeld bij CanalDigitaal. Als u meer dan enkele weken abonnee bent bij CanalDigitaal dan heeft deze wijziging geen invloed voor u.

In de nieuwe Algemene Voorwaarden van CanalDigitaal voor consumenten, die betrekking hebben op televisiediensten, is opgenomen welke kosten CanalDigitaal in rekening kan brengen indien een klant besluit om het recent aangeschafte abonnement te annuleren. Vanaf 1 juni 2011 past CanalDigitaal de volgende regels toe:

Kosteloos opzeggen kan binnen 7 werkdagen na de bevestiging van uw abonnement. Het annuleren na de eerste 7 werkdagen tot het aansluiten van uw diensten is niet meer kosteloos en kost voor “Alles in 1” en voor “Internet en Bellen” 125 euro. De kosten voor het annuleren van “Televisie” kost in die periode 50 euro. Na het aansluiten van alle diensten is het niet meer mogelijk om te annuleren en bent u gehouden aan het contract.

Verder zijn er enige tekstuele wijzigingen in de algemene voorwaarden televisiediensten.

Omdat de wijzigingen voor bestaande klanten geen negatieve gevolgen hebben, geven de wijzigingen geen recht tot het opzeggen van een abonnement.

Klanten die zich hebben aangemeld voor 1 juni 2011 kunnen tot 1 augustus 2011 aanspraak maken op de oude algemene voorwaarden televisiediensten.