'Groeten van MAX' ook tijdens de zomermaanden


Omroep Max zendt vanaf maandag (6 juni) het vierde seizoen uit van het tv-programma ‘Groeten van MAX’. In acht nieuwe afleveringen heeft ‘Groeten van MAX’ aandacht voor groot en klein vakantieleed. Oud radiopresentator en nieuwslezer Sybrand Niessen ontvangt dan gedupeerde vakantiegangers in de studio.

Samen met een panel van deskundigen wordt maandag gezocht naar een oplossing en nalatige reisorganisaties worden ter verantwoording geroepen. Ook geven de deskundigen tips om vakantieleed te voorkomen.

In de eerste aflevering worden klachten over luchtvaartmaatschappij Ryanair behandeld. De vluchten zijn goedkoop, maar er gaat ook nog al eens wat mis en bij klachten geeft de maatschappij niet thuis. Dit ondervonden ook tientallen passagiers, die nog bij een chaotische incheckbalie stonden terwijl het vliegtuig al was vertrokken. Ryanair wil de klachten niet oplossen, maar Groeten van MAX neemt hier geen genoegen mee en reist af naar het hoofdkantoor in Dublin om verhaal te halen.

Het vorige seizoen trok ´Groeten van MAX´ gemiddeld rond de 1,5 miljoen kijkers. MAX-Directeur Jan Slagter: “Dat bewijst maar dat je ook in de zomermaanden mooie kijkcijfers kunt behalen als je maar hele sterke programma’s neerzet.”

'Groeten van MAX' is maandag te zien op Ned 1 om 21.20 uur. [Radio.NL]