Results 1 to 2 of 2

Thread: Opos 1.05 to Cerebro ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    03-12-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Opos 1.05 to Cerebro ?

    hello ,

    I have a simple and Little Question for you .

    Can I change my Opos Card 1.05 to Cerebro Card , or Can I use my Opos Card for open the Chanel in Astra 23.5 Encryption Nagravision2 and BetaCrypt.

    Thanks for you Answers.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: Opos 1.05 to Cerebro ?

    No...

Similar Threads

  1. OS for cerebro, didem and opos 105 cards
    By passete in forum General Discussions: Smart Cards
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-2006, 14:14:23
  2. Opos 1.05 to cerebro!!!!
    By TiRex in forum Opos Card
    Replies: 10
    Last Post: 25-12-2005, 14:30:34
  3. WILDCARD = TITANIUM or OPOS or CEREBRO or...
    By brussel1 in forum French / Français
    Replies: 4
    Last Post: 15-12-2005, 18:18:25
  4. Replies: 15
    Last Post: 02-11-2005, 17:30:38
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-10-2005, 12:19:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •