BelgiŽ maakt eigen Oh Oh Cherso

De Haagse feestbeesten uit Oh Oh Cherso, te zien op RTL 5, krijgen wellicht Belgische tegenhangers. Producent Eyeworks werkt aan een Vlaamse versie van de Nederlandse realityshow voor zender VTM of 2BE. Volgens verschillende Belgische media is Eyeworks op zoek naar de Vlaamse Jokertje, Barbie, Sterretje, Matsoe Matsoe, Kabouter, Sniper, Elize en Little Princess.

Of het Nederlandse tv-programma er daadwerkelijk komt zonder Tijgertje, dat hangt af van het resultaat van de zoektocht van Eyeworks. Een woordvoeder van VTM en Eyeworks BelgiŽ waren maandagmiddag niet direct bereikbaar voor verdere details.

Oh Oh Cherso was vorig jaar een onverwacht kijkcijferkanon op RTL 5. Wekelijks keken ruim een miljoen tv-kijkers naar het programma over acht Haagse jongeren op vakantie op Kreta. Vanwege het succes werd de serie ook uitgezonden in BelgiŽ.

Komende zomer wordt een nieuwe serie opgenomen, waarin de jongeren teruggaan naar Kreta. Afgelopen winter gingen ze op wintersport voor Oh Oh Tirol. [Novum/Radio.NL]