Bart van Leeuwen blijft bij Radio Veronica

Bart van Leeuwen heeft voor onbepaalde tijd bijgetekend bij Radio Veronica. De presentator blijft ook de komende jaren het programma ‘Goud van Oud’ presenteren. Bart van Leeuwen: "Ik voel me erg thuis bij Radio Veronica, dus ik ben superblij dat mijn contract voor onbepaalde tijd is verlengd. Jullie zijn voorlopig nog niet van me af."

Bart van Leeuwen is sinds 1973 is deejay. Hij begon op het zendschip de Norderney van Radio Veronica en werkte daarna bij de legale en publieke omroep Veronica, waar hij tot 1992 te horen was. Sinds 2003 presenteert hij het programma ‘Goud van Oud’ elke werkdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Uunco Cerfontaine, programmadirecteur Radio Veronica: “Bart van Leeuwen is de meester van de kunst van het weglaten. Hij is een legendarische radiopersonality, terwijl hij weinig praat in zijn programma’s en de muziek centraal stelt. Dat is heel knap en maakt hem uniek. Daarom ben ik blij dat hij dat ook de komende jaren bij Veronica blijft doen”.

Ab Trik, CEO van de Sk* Radio Group: "Bart is al vanaf de start van het huidige Radio Veronica in 2003 op de zender te horen. We zijn blij dat deze legendarische radiomaker ook de komende tijd op Radio Veronica te horen zal zijn met zijn populaire programma Goud van Oud". [Radio.NL]