100%NL meer luisteraars dan Radio Veronica

De concurrentie onder de landelijke radiostations is hevig. Radiostations proberen zoveel mogelijk luisteraars te scoren. Ook bij 100%NL. De luistercijfers blijven groeien. Opnieuw is zowel het marktaandeel als het weekbereik van 100%NL gestegen naar respectievelijk 4,2% en 1.842.000 verschillende luisteraars per week.

Dit blijkt uit de vanmorgen door onderzoeksbureau Intomart GfK bekend gemaakte luistercijfers over de periode april en mei 2011. Dit is een nieuwe record voor 100%NL, niet eerder had het radiostation zoveel luisteraars.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: "Dit is een fantastisch begin van de zomer. In de bijna 5 jaar dat 100%NL nu in de lucht is, blijven steeds meer luisteraars ons ontdekken en is de groei er nog lang niet uit.

Met de ruim 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week heeft 100%NL nu zelfs 85.000 luisteraars meer dan Radio Veronica.

Dat is toch wel iets wat bijzonder genoemd mag worden en een nieuw hoogtepunt in ons nog jonge bestaan. Ook in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar zijn er bij 100%NL zo'n 157.000 nieuwe luisteraars bijgekomen. Een heleboel getallen, maar wel serieuze en mooie getallen in de volle concurrerende radiomarkt." [Radio.NL]