Tour de France 3 weken live op RTL7

Op RTL 7 is vanaf vrijdag, 1 t/m 24 juli tussen 20.30 en 22.00 uur, de talkshow 'RTL 7 Tour du Jour' te zien. Op het Westergasterrein in Amsterdam ontvangt presentator Wilfred Genee samen met sidekicks en Tour-veteranen Gert Jakobs en Danny Nelissen uiteenlopende gasten om onder meer de laatste etappe te bespreken.

Hiervoor schuiven ervaringsdeskundigen aan zoals Erik Dekker, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet, Leontien van Moorsel, Henk Lubberding, Theo de Rooy en Michael Boogerd, maar ook BN'ers met 'slechts' een wielerhart zijn van harte welkom in deze zomerse setting.

Vanuit Frankrijk komen reportages van Erik Dijkstra en Marcel Maijer over zowel het harde nieuws als de karakteristieke achtergronden van de Tour.

Samenvattingen
Elke avond is er bovendien een samenvatting van de etappe van de dag. Het commentaar hierbij komt van Leo Driessen, die de Tour jarenlang als verslaggever coverde voor het radioprogramma ‘Langs de Lijn’. Ook beschikt ‘RTL 7 Tour du Jour’ over dagelijks exclusieve beelden van de Rabobank-ploeg. [RadioWereld.NL]