Bellen met je horloge


Bellen als James Bond met je horloge? Met het Burg 5 horloge is er nu eindelijk een betaalbare variant op de markt verschenen.

Een horloge waarmee je kunt bellen bestaat al een tijdje, maar een betaalbare variant was er voor zover bekend nog niet. De Chinese fabrikant Burg biedt de oplossing, zodat iedereen voor de schappelijke prijs van zon 70 euro een horloge-telefoon kan aanschaffen.

De Burg 5 ziet eruit als een te groot plastic horloge dat je op de kermis kunt winnen, maar als je goed kijkt zie je dat het meer is. De getallen op het horloge zijn toetsen waarmee je nummers kunt draaien en de getallen 11 en 12 zijn vervangen door een rood en een groen hoorntje. Het horloge heeft een simkaart-slot en heeft een micro-A USB poort om op te laden.

Nadeel van het horloge is dat het geen display-scherm heeft. Bij een inkomende oproep wordt het nummer hardop voorgelezen, zodat je toch kan weten wie je belt mits je de nummers uit je hoofd kent.

Hoe je het ook wend of keert, het is leuke gimmick. Of het praktisch is zal moeten blijken, maar met dit horloge ben je in ieder geval altijd bereikbaar.

[Via: Reghardware]