95ste Vierdaagse ook dit jaar weer te zien bij SBS 6


Volgende week is de 95ste editie van de Vierdaagse weer een week lang te zien bij SBS 6. In de eerste uitzending op maandag staan alle voorbereidingen centraal die zijn getroffen voor het grootste wandelevenement ter wereld. Van dinsdag tot en met vrijdag worden de wandelaars binnengehaald na hun urenlange wandeltocht.

Presentatrice Evelien de Bruijn loopt voor het eerst dit jaar de vier dagen mee en doet verslag van haar beleving. Hans Kraay jr. wacht de vermoeide maar dolblije deelnemers op tijdens de intocht vrijdag. De Vierdaagse is vanaf maandag 18 juli te zien bij SBS 6.

Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn loopt voor het eerst dit jaar de hele Vierdaagse zelf mee. Ze doet elke dag verslag van haar beleving en alles wat zich verder afspeelt tussen de lopende mensenmassa.

Hans Kraay jr. geeft de duizenden lopers een warm onthaal aan de finish. Hij presenteert de intocht die op vrijdag om 18.00 uur een uur lang te zien is bij SBS 6. De eerste uitzending is vanaf maandag 18 juli te zien direct na Shownieuws Late Editie rond 23.20 uur en wordt de dag erop s middags herhaald. [RadioWereld.NL]