Nieuwe editie realityserie 'Expeditie Robinson' bij RTL 5


In de dertiende editie van de RTL 5-realityserie 'Expeditie Robinson' zijn de avontuurlijke deelnemers wederom bekende gezichten uit Nederland en BelgiŽ. De zestien survivors reizen dit jaar af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filippijnen. De eerste uitzending van 'Expeditie Robinson' is vanaf 1 september te zien om 20.30 uur.op RTL5.

Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar.

Ook de bekende Vlamingen Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss BelgiŽ, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice) zijn snel overtuigd dat 'hel op aarde' bestaat.

Al gelijk de eerste dag wordt de toon gezet wanneer een cycloon over het eiland raast, gevolgd door drie lange dagen met heftige regenval. Het mag duidelijk zijn; het belooft weer een heftig seizoen te worden. [RadioWereld.NL]