Wie is de Mol van Veronica naar SBS 6

De tv-show Waar is de Mol van Johnny de Mol verhuist van Veronica naar SBS 6. Daar krijgt de reisserie een plek in de primetime-programmering op maandag. Dat heeft SBS maandag laten weten. Volgens SBS is het programma geschikt voor een breed publiek en is de overstap naar de zender daarom een logische stap. “Dit jubileumseizoen belooft groots te worden met aansprekende namen, openhartige interviews en prachtige reizen“, vertelt zenderbaas Marko Terlouw van SBS 6.

Voor het vijfde seizoen van de programmaserie gaat De Mol onder meer op reis met Irene Moors, Katja Römer-Schuurman, Johan Derksen en Paul de Leeuw. Stuk voor stuk grote namen, aldus SBS.

Waar is de Mol maakt onderdeel uit van de volledig vernieuwde maandagavond van SBS 6. Voorafgaand aan Wie is de Mol om 20.30 uur zal een nieuw Nederlands programma te zien zijn. “Omwille van het productieproces worden details hierover in een later stadium prijsgegeven“, aldus een woordvoerder.

In de eerste aflevering van Waar is de Mol, op 5 september om 21.30 uur, is de reis van Johnny de Mol en Irene Moors naar New York te volgen.