Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Topfield 5000 ci

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Topfield 5000 ci

    kam kte aparat TOPFIELD 5000CI me ID 1501 DHE LOADER 1.12.softi eshte i 2004.
    me postoni ju lutem softin me te fundit+loaderin per ta hedhur ne aparat.une kam gjetur nji te 2009-es.nqs nuk ka me te fundit me cfare loaderi ta hedh.e kam provu me nji downloader po nuk e merr.me teper e dua per te hapur BISS te turksat nqs nuk hap irdeto2.shtyp menu pastaj 121 per te hap emu por nuk hapet.ndoshta eshte softi origjinal ky i 2004.
    kam pare qe konvertohet ne goldmaster 9400 .me mire TOPFIELD APO GOLDMASTER?
    faleminderit

  2. #2
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Re: Topfield 5000 ci

    ​si fillim merre kete
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Topfield 5000 ci

    me cfare ta hedh kte soft?ka ndonje rregull qe thua si fillim merre kte?duhet me u hudh ky soft perpara?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Re: Topfield 5000 ci

    ​ja dhe nje tjeter
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Re: Topfield 5000 ci

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    kam kte aparat TOPFIELD 5000CI me ID 1501 DHE LOADER 1.12.softi eshte i 2004.
    me postoni ju lutem softin me te fundit+loaderin per ta hedhur ne aparat.une kam gjetur nji te 2009-es.nqs nuk ka me te fundit me cfare loaderi ta hedh.e kam provu me nji downloader po nuk e merr.me teper e dua per te hapur BISS te turksat nqs nuk hap irdeto2.shtyp menu pastaj 121 per te hap emu por nuk hapet.ndoshta eshte softi origjinal ky i 2004.
    kam pare qe konvertohet ne goldmaster 9400 .me mire TOPFIELD APO GOLDMASTER?
    faleminderit
    merre edhe kete firmware eshte i vitit 2009,ke edhe nje guide ne gjuhen anglese per ta instaluar kete firm
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Topfield 5000 ci

    ylvi kshu kam gjetur dhe te 2009 me tefundit por me cfare loaderi ta hedh?

  7. #7
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Re: Topfield 5000 ci

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    ylvi kshu kam gjetur dhe te 2009 me tefundit por me cfare loaderi ta hedh?
    provoje njehere me kete ndoshta mbaron pune
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Topfield 5000 ci

    e kam provu dje disa here me keto loader te tille po nuk e merrte.dhe ate manualin e kam pare dje po skuptoj kujt i thot download UTILITY qe e shkrun tek manuali.apo e ka fjalen per softin qe dua te fus?

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    30-06-2006
    Posts
    426
    Uploads
    8

    Re: Topfield 5000 ci

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    e kam provu dje disa here me keto loader te tille po nuk e merrte.dhe ate manualin e kam pare dje po skuptoj kujt i thot download utility qe e shkrun tek manuali.apo e ka fjalen per softin qe dua te fus?
    eshte me usb apo me porte rs232 provoje me kete loader nese e ke me porte rs 232 . Pasi e kam provuar une me nje Topfield jo te kesaj seie dhe ishte Ok. nese nuk te ben pune po te dergoj dhe nje tjeter.
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Re: Topfield 5000 ci

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    e kam provu dje disa here me keto loader te tille po nuk e merrte.dhe ate manualin e kam pare dje po skuptoj kujt i thot download UTILITY qe e shkrun tek manuali.apo e ka fjalen per softin qe dua te fus?
    filet .zip apo .rar firmware duhet te c"paketohen apo ti besh ekstrakt dhe ti vendosesh diku ku ti e ke per mbare,(une i vendos ne desktop) nese ai loader nuk ben do te thote se eshte ai zyrtari dhe jo ai qe te duhet ty per te instaluar file me emu brenda

    manualit futi nje perkthim me google dhe gjej ate qe te duhet ty,po shikoj qe te paskan derguar edhe nje loader tjeter me siper ndoshta mbaron pune, me pen drive usb eshte me komode vendosja e firmware

    poshte ke nje guide ne italisht per vendosjen e firm me kavo null modem
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Technomate patch série 1000,5000,5000 Super 09/02/2009
    By loris. in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2009, 23:43:49
  2. topfield 5000 ci
    By sax67 in forum French / Français
    Replies: 15
    Last Post: 12-11-2006, 15:22:15
  3. Un aiuto per Topfield 5000 CI
    By angelillos in forum Italian / Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 28-04-2006, 23:06:35
  4. Topfield 5000 + Mrv
    By erickthered in forum French / Français
    Replies: 4
    Last Post: 24-03-2006, 18:53:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •