Engeland - Nederland woensdag live bij Veronica


Veronica zendt woensdag rechtstreeks de oefeninterland in Wembley tussen Engeland en Nederland uit. Jan Joost van Gangelen praat in de studio over de wedstrijd met de twee legendes die ons de enige internationale kampioenstitel bezorgden: Ruud Gullit en Marco van Basten. Engeland – Nederland is woensdag om 20.30 uur live te zien bij Veronica.

In de studio ontvangt presentator Jan Joost van Gangelen twee van de grootste namen uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis: Ruud Gullit en Marco van Basten. Tijdens het EK 1988 speelden zij in het Oranje-elftal dat Engeland uitschakelde in de poulefase en in de finale waren ze samen verantwoordelijk voor de enige Europese titel ooit die ons land veroverde.

Hans Kraay jr. is woensdag in het Wembley-stadion aanwezig om de spelers te interviewen en het commentaar tijdens de wedstrijd komt van sportverslaggever Leo Oldenburger. Beide heren zijn de avond ervoor ook te zien en horen in het programma De Dag voor Oranje, waarin de aankomende interland en vooral de spelers en bondscoach centraal staan. ]RadioWereld.NL]