Page 1 of 81 1236112651 ... LastLast
Results 1 to 10 of 801

Thread: ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

 1. #1
  Super Moderator durresi's Avatar
  Join Date
  04-03-2009
  Location
  Istanbul
  Posts
  1,601
  Uploads
  319

  ODS/ODT SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c soft, firm, etj..

  Pershendetje te Nderuar Antare!

  Sipas porosise te administratorit qendror ketej e tutje s'lejohen mŽ temat e hapura qe kane mbi 1000 postime dhe duhen mbyllur.

  Per kete arsye po i rihap te reja ato qe do te mbyll sepse kane kaluar 1000 postimet.

  Jeni te lire te vizitoni keto tema edhe pse jane te mbyllura KETU

  Per me shume te vazhdojme diskutimet tek temat e reja te njejta!

  Lexim/ndihme te mbare gjithe antareve dhe stafit!

 2. #2
  Senior Member albjon's Avatar
  Join Date
  25-03-2010
  Posts
  141
  Uploads
  6

  Re: Ods/Odt SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c etj soft, firm, etj..

  10082011(003).jpg
  Pershendetje,po i rikthehem edhe nje here ceshtjes biss per ods3000c.ne foto shikohet celsi i pare per ntv spor dhe i dyti per odie .nga verejtjet qe kam bere arrita te shpjegoj se cili eshte kuptimi i :451BB8; 451 ne hex ->1105 decimal(freq odie-11052 dhe freq ntvspor-11054;pjesa 1105 e perbashket) dhe BB8 ne hex->3000 decimal(symbol rate qe realisht eshte 30000); nuk kuptoj vendosjen e ketyre si tip indeksesh 8A dhe 8F perkatesisht.Pjesa qe ngelet mbushet me EF. aktualisht ne kete gjendje si jane vendosur keto celsa keto kanale nuk hapen.ju ftoj ti japim nje zgjidhje sebashku .falemiderit!

 3. #3
  Contributing Member MATJANI's Avatar
  Join Date
  08-03-2010
  Location
  Europe
  Posts
  774
  Uploads
  84

  Re: Ods/Odt SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c etj soft, firm, etj..

  Pershendetje kush ka ka informacion per nje dekoder turk model :
  neta dtr 4400

 4. #4
  Contributing Member endrithoxha's Avatar
  Join Date
  26-01-2010
  Posts
  313
  Uploads
  8

  Re: Ods/Odt SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c etj soft, firm, etj..

  mirebrema kam nevoj per nje liste kanalesh per ods 3000 c te fundit nese dikush mundet te me ndihmoje

 5. #5
  Senior Member
  Join Date
  10-05-2007
  Posts
  197
  Uploads
  0

  Re: Ods/Odt SAT&DTT - 1000t - 2000c - 3000c etj soft, firm, etj..

  Pershendetje!

  per CDVBT1300CA te DTT tokesor (DGA) a ka diku se si hapen frekuencat dhe ndo1 soft te mire per te.

  dhe cfare do lloj info mire eshte per ta lexuar>

  flm dhe ne pritje te sugjerimeve.

 6. #6
  Contributing Member Neim20's Avatar
  Join Date
  07-06-2009
  Posts
  382
  Uploads
  10

  Ods 2000 h

  Dekoderi punoi disa dite dhe tani nuk jep asnje shenje jete.Pasi komtrollova ushqyesin she e ndeza u shfaq per nje moment nje "0200" fikse.Per te bere lidhjet e tjera e fika she tani nuk ka asnje shenje.Ne se dikush ka njohuri per kete model ,pres ndonje sugjerim.Dyshimi im eshte se mund te jete fshire "bot"...
  Si model i ri eshte pak i njohur,po besoj se ata qe riparojne ne pikat shitjes e njohin.(eshte i nje shoku).Shpresoj qe arrin ndonje sugjerim.

 7. #7
  Contributing Member MATJANI's Avatar
  Join Date
  08-03-2010
  Location
  Europe
  Posts
  774
  Uploads
  84

  Re: Ods 2000 h

  Quote Originally Posted by Neim20 View Post
  Dekoderi punoi disa dite dhe tani nuk jep asnje shenje jete.Pasi komtrollova ushqyesin she e ndeza u shfaq per nje moment nje "0200" fikse.Per te bere lidhjet e tjera e fika she tani nuk ka asnje shenje.Ne se dikush ka njohuri per kete model ,pres ndonje sugjerim.Dyshimi im eshte se mund te jete fshire "bot"...
  Si model i ri eshte pak i njohur,po besoj se ata qe riparojne ne pikat shitjes e njohin.(eshte i nje shoku).Shpresoj qe arrin ndonje sugjerim.
  Mos eshte nga keto dekoderat e ri te digitalb HD?

 8. #8
  Contributing Member Neim20's Avatar
  Join Date
  07-06-2009
  Posts
  382
  Uploads
  10

  Re: Ods 2000 h


 9. #9
  Contributing Member MATJANI's Avatar
  Join Date
  08-03-2010
  Location
  Europe
  Posts
  774
  Uploads
  84

  Re: Ods 2000 h

  Quote Originally Posted by Neim20 View Post
  Duhet ta kesh mbreda garancise(nje vjecare) coje dek padronet (digitalbi ) ato duhet ta rregullojne.

 10. #10
  Contributing Member MATJANI's Avatar
  Join Date
  08-03-2010
  Location
  Europe
  Posts
  774
  Uploads
  84

  Re: Ods 2000 h

  Sipas ketij website web clone te Ods 2000 ci jane keto :
  Opentel ODS-4000 F: DVB-S, 4000 Ch., FTA

  Opentel ODS-4000 CI: DVB-S, 4000 Ch., 2x Common Interface

  Opentel ODS-4000 CINA: DVB-S, 4000 Ch., embedded Nagravision, 2x Common Interface

  Opentel ODS-4000 CIC: DVB-S, 4000 Ch., embedded Conax, 2x Common Interface

  Opentel ODS-4000 PVR: DVB-S, 4000 Ch., TwinTuner PVR 40GB, 2x Common Interface

  Opentel ODS-4100 PVR: DVB-S, 4000 Ch., PVR 40GB, FTA

  Opentel ODS-4150 PVR: DVB-S, 4000 Ch., PVR 40GB, 2x Common Interface

  Opentel ODS-4200 PVR: DVB-S, 4000 Ch., TwinTuner PVR 40GB, FTA

  Opentel ODS-2000 F: DVB-S, 2000 or 4000 Ch., FTA

  Opentel ODS-2000 FP: DVB-S, 2000 Ch., FTA, Positioner

  Opentel ODS-2000 CI: DVB-S, 2000 Ch., 2x Common Interface

  Opentel ODS-2000 CIP: DVB-S, 2000 Ch., 2x Common Interface, Positioner

  Condor 4000 CI: DVB-S, 2x Common Interface, >S< (STi)
  a mundet softi i ndonjerit nga keto i ben me kthyer si ods 3000.

Page 1 of 81 1236112651 ... LastLast

Similar Threads

 1. New Dreambox - image, firm, soft, etj.
  By Mr-Bledi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1001
  Last Post: 27-02-2015, 12:38:38
 2. New Dreambox - image, firm, soft, etj.
  By OVES12 in forum Albanian / Shqip
  Replies: 999
  Last Post: 24-09-2012, 15:08:20
 3. Old Dreambox - image, firm, soft, etj.
  By *Besmiri* in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1000
  Last Post: 28-12-2011, 16:51:27
 4. Replies: 996
  Last Post: 11-08-2011, 08:18:02

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •