Maandagavondfilms opnieuw van SBS 6 naar VeronicaDe maandagavondfilms van SBS 6 verhuizen met ingang van 5 september wederom naar Veronica. Onder de titel Maandag Mega Movie kan de kijker daar films als Body of Lies, Eagle Eye en Next verwachten. Dat heeft SBS donderdag laten weten. SBS 6 komt op de maandag met een Nederlandse programmering, bestaande uit een nog geheime tv-show en de reisserie Waar is De Mol. Door de komst van de films verplaatst Veronica haar crimeseries op maandagavond naar zondagavond.

SBS 6 stopte in augustus vorig jaar voor het eerst in jaren met het uitzenden van films op maandagavond, om de nieuwe tv-show De Leukste Verborgencameragrap van Nederland te kunnen uitzenden. “Als Nederlandse familiezender willen we de week beginnen met Nederlands product“, zei een woordvoerder van SBS toen.

Het programma van Nance werd in oktober opgevolgd door Popstars. Toen die tv-show was afgelopen, begon SBS 6 in januari van dit jaar weer met het uitzenden van films op maandagavond. Gelijktijdig gaf Veronica de filmavond terug en begon weer met het uitzenden van misdaadseries.

De eerste Maandag Mega Movie is The Italian Job en is te zien op maandag 5 september vanaf 20.30 uur op Veronica.