Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Dgk-sat dst 201

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Dgk-sat dst 201

    kush me ndihmon me kete aparat.eshte aparat kombo (sat dhe tokesor)cfare softi me te fundit mund ti fus?per momentin ai ka nje program Powersat ST5000 qe e hap emu dhe ka te gjitha irdeto,viacess ,cryptoworks etj pervec BISS qe nuk e shof ne emulator por qe i hap disa kanale te turkut.jane futur me softcam por nuk e di se cfare softcami.pranaj dua te me ndihmoni per nje soft ku un tja fus me dor kodet BISS.kam pare qe klone te tij jane keto:
    Powersat ST5000: DVB-S+T (Combo), 5000 Ch., 1x CAS, >S<
    Jimex 9100 F Combo: DVB-S+T (Combo), 4000 Ch., FTA, >S<
    Jimex 9100 F: DVB-S, 4000 Ch., FTA, >S<
    Jimex 9100 FS: DVB-S, 4000 Ch., 1x CAS
    Titanium 9100: DVB-S, 6000 Ch., 1x CAS, >S<
    Titanium 9900: DVB-S, 6000 Ch., 1x CAS, >S<
    DGK Sat DST201: DVB-S+T (Combo), CAS, >S<
    a mund te me postoni nji soft te fundit titanium 9900 apo 9100?
    FALEMINDERIT!

  2. #2
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Dgk-sat dst 201

    cfare lloj softcami do ky aparat .key .hex .bin apo nai tjeter dhe me cfare loaderi hidhet?kush e di te mi postoje

  3. #3
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,663
    Uploads
    476

    Re: Dgk-sat dst 201

    how_to_enable_emu.jpg
    how_to_use_loader.jpg

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    cfare lloj softcami do ky aparat .key .hex .bin apo nai tjeter dhe me cfare loaderi hidhet?kush e di te mi postoje
    vini-el

    ky eshte loaderi i duhur, ndersa softcam eshte ne hex,hidhi nje sy vete linkut ndoshta mbaron pune ketu e gjeta te nje forum grek lexoje me kujdes duke e perkthyer me google se mos besh ndonje gabim , (pergjigje e vonuar kjo por nuk kam shume kohe ne dispozicion)

    kalo mire
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Dgk-sat dst 201

    faleminderit benardi.te treja keto qe ke postuar ti i kam gjetur pardje pikerisht tek ky site qe ke postuar.por un dua ti fus vete disa celsa biss si psh idmanin sepse nuk e hap.e kam provuar ti fus nji file .hex me kete loader por nuk e merr fare.tani nuk e di me ca editohen qofte me pc keto file .hex qe kane celsat dhe me cfare ti hedh ne aparat?

  5. #5
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,663
    Uploads
    476

    Re: Dgk-sat dst 201

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    faleminderit benardi.te treja keto qe ke postuar ti i kam gjetur pardje pikerisht tek ky site qe ke postuar.por un dua ti fus vete disa celsa biss si psh idmanin sepse nuk e hap.e kam provuar ti fus nji file .hex me kete loader por nuk e merr fare.tani nuk e di me ca editohen qofte me pc keto file .hex qe kane celsat dhe me cfare ti hedh ne aparat?
    siper ne njeren nga dy fotot ke dhe menyren se si editohen celesat me telekomande,nese keys nuk hapin gje do te thote se emulatoret jane te vjeter dhe nuk jane freskuar,edhe suporti per dekoder te tille nuk eshte shume i madh,ose pothuajse mungon fare sepse dalin modele te reja dhe kompanite nuk jane te intersuara te japin suport per modelet e vjetra,eshte biznes i paster 360 grade.

    kalo mire

  6. #6
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Dgk-sat dst 201

    ate e kam shume te qarte un se arrij te shkoj tek emulatori por problemi qendron se ai i ka te gjitha kodimet irdeto,seca etj pervec BISS qe dua un por nderkohe ajo hap ntv dhe trt3 kur japin sport.pra un nuk di ku tja shtoj celsat e tjere per idmanin psh sepse nuk e hap gjate ndeshjes duke qene se nuk ta jep si opsion tek emulatori.prandaj un kerkoj softcamin e duhur qe ta editoj me pc dhe tja hedh me loaderin e duhur.nuk e di a jam i qarte.

  7. #7
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,663
    Uploads
    476

    Re: Dgk-sat dst 201

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    ate e kam shume te qarte un se arrij te shkoj tek emulatori por problemi qendron se ai i ka te gjitha kodimet irdeto,seca etj pervec BISS qe dua un por nderkohe ajo hap ntv dhe trt3 kur japin sport.pra un nuk di ku tja shtoj celsat e tjere per idmanin psh sepse nuk e hap gjate ndeshjes duke qene se nuk ta jep si opsion tek emulatori.prandaj un kerkoj softcamin e duhur qe ta editoj me pc dhe tja hedh me loaderin e duhur.nuk e di a jam i qarte.
    po pate durim shikoji keto faqe ===> ketu ndoshta gjen dicka interesante

  8. #8
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Dgk-sat dst 201

    i pash disa po skan nai gja.ca hapen ca nuk hapen fare

  9. #9
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,663
    Uploads
    476

    Re: Dgk-sat dst 201

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    i pash disa po skan nai gja.ca hapen ca nuk hapen fare
    vini-el

    perdor google se aty ka info pafund por duhet te kerkosh ne baze te te dhenave te procesorit-cipit qe ka dekoderi yt

    une nuk kam shume kohe ne dispozicion se do te ndihmoja

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    26-04-2007
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: Dgk-sat dst 201

    ju lutem ka ndonjeri ndonje program se me nxjer aparati boot dhe vetem 8 ju lutem me ndihmoni me nje program qe te me hapet aparati faleminderit per mirkuptimin

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •