SI FUTEN CELSAT BISS TEK KY APARAT?un i kam fut nje soft m2.03 8000fs po sedi a eshte i fundit a jo.hy ke emulatori ,i hap seksionet e biss,irdeto etj po nuk me jep mundsine me i shtu vet me dor.ka dhe nje porte ethernet dhe sedi si mund ta perdor ,me nai server psh.