Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: atom 7000

  1. #1
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    atom 7000

    Prsh miq. me ra ne dore nje aparat Atom 7000 me keto te dhena : Hardvare version 1.4.0:Soft2.5.0 G4C2M7S2.pres ndoje ndihme kush ka ndonje info...Flm

  2. #2
    VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Join Date
    20-04-2011
    Location
    .bat
    Posts
    1,111
    Uploads
    12

    Re: atom 7000

    Quote Originally Posted by fatmir cifliku View Post
    Prsh miq. me ra ne dore nje aparat Atom 7000 me keto te dhena : Hardvare version 1.4.0:Soft2.5.0 G4C2M7S2.pres ndoje ndihme kush ka ndonje info...Flm
    nqs eshte si ky atehere:


    FTA
    Receiver Type: Standard Definition
    Producer/Manufacturer - Hersteller: Atom
    Production Year: 2004


    Detailed Description: Atom 7000

    - 50 Programmable Satellites
    - 4,000 Programmable channels
    - 950 ~ 2150 MHz. IF range
    - MCPC/SCPC, C/KU reception
    - Fully MPWG 2 / DVB compliant
    - 1 LNB input, IF loop through for 2nd receiver
    - Variable input symbol rate 2~40Msps
    - Auto satellite program searching
    - Manual PID scan function
    - Picture-in-Graphics function
    - Subtitle function
    - Electronic Program Guide
    - Favorite channel selection / Parental lock
    - Auto NTSC/PAL switching
    - Teletext supported (VBI)
    - RS 232 downloading
    - Data transfer / receiver-to-receiver and/or PC - to - receiver
    - 14/18V LNB switching / DiSEqC Version 1.2/
    - 22khZ. On/Off
    - 2 Scart connectors, 4 RCA ( 1 Video, 2 Audio L/R, 0/12V ) ( for ATOM 9000 )
    - PLL RF modulator UHF Ch. 21 ~ 69 ( NTSC, PAL, G/I/K
    - Input power : 100-250V ~ 50 / 60Hz Max. 15W
    - Dimensions : 340 x 240 x 60 mm


  3. #3
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    Re: atom 7000

    Prsh Mr-Bledi i njejte me foton qe ke vendosur, ka ndonje softe per kete aparat?

  4. #4
    VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Join Date
    20-04-2011
    Location
    .bat
    Posts
    1,111
    Uploads
    12

    Re: atom 7000

    Quote Originally Posted by fatmir cifliku View Post
    Prsh Mr-Bledi i njejte me foton qe ke vendosur, ka ndonje softe per kete aparat?
    kerkova ca edhe duhet ky soft: metabox software 1.4.4.8 duhet per ngarkimin e softit!
    per software nuk di cfare te te them! Por meqe e ke nje soft aktive brenda ne aparat nuk besoj se do kishe ndryshim azhornimi! :)

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: atom 7000

    pershendetje
    jo ,e ke gabim softi qe thua me lart eshte per metabox kurse tjetri kerkon per ATOM 9000 eshte nje apartur qe ka dale para nje 4 vjetesh por vetem 1 soft doli per kete dhe u harrua kjo apa.ne foto eshte origjinali ATOM i vetmi klon me sa mbaj mend eshte vetm 1 soft i starsat n.q.s do ta gjej do ta postoj ,por luan shume mire conax karten e digitalbit.

  6. #6
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    Re: atom 7000

    Problemi eshte se e kam aparatin e nje shoku dhe ai i ka bere kancela komlpete celsave dhe ka mbetur boshe tabela prandaji doja ti hidhja nje softe tjeter .

  7. #7
    VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Join Date
    20-04-2011
    Location
    .bat
    Posts
    1,111
    Uploads
    12

    Re: atom 7000

    Quote Originally Posted by tamo View Post
    pershendetje
    jo ,e ke gabim softi qe thua me lart eshte per metabox kurse tjetri kerkon per ATOM 9000 eshte nje apartur qe ka dale para nje 4 vjetesh por vetem 1 soft doli per kete dhe u harrua kjo apa.ne foto eshte origjinali ATOM i vetmi klon me sa mbaj mend eshte vetm 1 soft i starsat n.q.s do ta gjej do ta postoj ,por luan shume mire conax karten e digitalbit.

    o tamo, e pashe qe ishte per metabox, por dikush tek nje forum e kishte provuar me duket e kishte funksionuar, por si, qysh tek, nuk e di!

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: atom 7000

    ke loaderin softin atom.star eshte softi clone
    Attached Files Attached Files

  9. #9
    Member Mika 62's Avatar
    Join Date
    20-06-2009
    Location
    albania
    Posts
    59
    Uploads
    0

    Re: atom 7000

    Prsh Tamo Dhe falemderit per softin, problemi qendron se nuk e njehe fare aparati kete lloji, nuk e di me kabel nul modem hidhet apo me 1-1 2-2 3-3 etj. une e kam nullmodem?( Per sqarim Aparati eshte ATOM-7000)FLM

  10. #10
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: atom 7000

    Quote Originally Posted by fatmir cifliku View Post
    Prsh Tamo Dhe falemderit per softin, problemi qendron se nuk e njehe fare aparati kete lloji, nuk e di me kabel nul modem hidhet apo me 1-1 2-2 3-3 etj. une e kam nullmodem?( Per sqarim Aparati eshte ATOM-7000)FLM
    Provo njehere kete dosjen...
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Atom Firmware
    By Satty in forum Atom Firmware
    Replies: 10
    Last Post: 16-12-2008, 02:53:35
  2. Atom Chat
    By mare in forum Atom Information and Tutorials
    Replies: 13
    Last Post: 19-08-2007, 07:42:37
  3. Atom 7000
    By rikksow in forum Atom Information and Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2006, 00:40:14
  4. Ti Ginete Me Ton Atom 9000
    By esv463 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 0
    Last Post: 23-08-2006, 09:57:37
  5. Atom Tools
    By Satty in forum Atom Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 22-11-2005, 22:12:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •