Tros start Autoshow op Radio 1


In het komende radioseizoen start de Tros met een nieuw radioprogramma op Radio 1. Vanaf zaterdag 10 september is de Tros Autoshow wekelijks te horen tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Presentatoren en autofreaks Bas van Werven en Carlo Brantsen bespreken elke zaterdagmiddag op geheel eigen wijze het nieuws uit de wereld van de auto.

De Autoshow, die voorheen te horen was op BNR Nieuwsradio, is voor iedereen met een passie voor auto's, of voor iedereen die gewoon van luisteren naar bevlogen radiomakers houdt.

Bas van Werven, voorheen presententator van de ochtendshow bij BNR Nieuwsradio, is nu de vaste presentator bij de Tros van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Carlo Brantsen is hoofdredacteur van het autotijdschrift Carros Magazine en treedt als autokenner regelmatig op in diverse media.

Paul van Gessel, hoofdredacteur van BNR nieuwsradio zegt dat hij niet blij is met de Tros. Hij noemt het programma van de TROS, TROS Autoshow, schaamteloze plagiaat. "Het is een exacte kopie van onze ‘Nationale autoshow’. Ze hebben zelfs onze presentatoren weggekaapt”. [RadioWereld.NL]