Sophie Hilbrand blijft nog drie jaar bij BNN


Sophie Hilbrand is ook de komende drie jaar bij BNN te zien. Dit najaar portretteert ze gewone mensen met een bijzonder verhaal in 'Je Zal Het Maar Zijn'. In het tv-programma 'Ruben vs Sophie' gaat ze in Los Angeles de strijd aan met Ruben Nicolai. Eind december presenteert ze traditiegetrouw 'Serious Request' bij 3FM. Begin 2012 kijkt ze welke verhalen er schuilgaan achter iedere voordeur in 'Nu We Er Toch Zijn'.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers is blij dat Sophie in ieder geval tot en met 2014 te zien is bij BNN. Patrick: "Spraakmakende verhalen in Spuiten en Slikken Op Reis, de hilarische strijd in Los Angeles in Ruben versus Sophie en indringende portretten in Je Zal Het Maar Zijn. Sophie is een alleskunner. Dat is mooi. En dat is zij ook."

Sophie: "BNN blijft dé omroep voor de programma’s die ik graag maak. Ik wil me de komende tijd richten op het maken van interviewprogramma's over en met jongeren.

Dat doe ik het liefst bij BNN, omdat de toon en de benadering van mensen het allerbest bij me past. Daarnaast kun je bij BNN nog eens een loop in een vliegtuig maken en in een latex jurk bij een pornobeurs over de catwalk lopen. Dat zie ik ergens anders niet zo snel gebeuren." [RadioWereld.NL]