Glashart Media levert Arabisch Pakket

Glashart Media, de grootste aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken in Nederland, breidt het aantal Arabische zenders op haar netwerk fors uit. Om dit mogelijk te maken heeft Glashart Media een overeenkomst gesloten met IBSBM, een aanbieder van special interest Radio en TV kanalen in Nederland. IBSBM is OOK distributeur van de (etnische) themakanalen, waaronder de Arabische kanalen.

Glashart Media biedt een breed scala aan toonaangevende Arabische tv-zenders en komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag vanuit de Arabische gemeenschap in Nederland. Glashart Media loopt met de introductie van dit pakket voor op andere aanbieders.

Het pakket bestaat uit de volgende 11 exclusieve Arabische kanalen; ART Cinema, ART Aflam 1, ART Hekayat 1, ART Hekayat 2, IQRAA, Rotana Cinema, Rotana Clip, Baraem, JCC, Al Arabiya en MBC. Met deze premium kanalen bevat het pakket een brede programmering, waaronder films, tv-series, entertainment voor de hele familie, nieuws- en actualiteitenprogramma, religieuze programma's en muziek.

De verkoopprijs van het pakket is vastgesteld op euro 14.90. Klanten die geļnteresseerd zijn in dit nieuwe pakket kunnen zich aanmelden via de service providers van Glashart Media.

De radio-en televisie diensten van Glashart Media zijn beschikbaar via de volgende service providers; XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Alice en InterNLnet. [RadioWereld.NL]