Results 1 to 3 of 3

Thread: autoupdate n2 with s2emu

  1. #1
    New Member
    Join Date
    25-07-2005
    Posts
    8
    Uploads
    2

    autoupdate n2 with s2emu

    please who can tell me ,why s2emu don't update now n2 keys
    (d+) , i use progdvb and i tryed with s2emu 1.241 and 1.25 and 1.26
    but au don't work.
    thanks.

  2. #2
    VIP Member daBimbo's Avatar
    Join Date
    18-04-2005
    Location
    Croatia/Hrvatska
    Posts
    300
    Uploads
    44

    Re: autoupdate n2 with s2emu

    The keys needed to make AU on D+ possible have changed and are not public, therefore it's not possible at this time

  3. #3
    New Member
    Join Date
    15-11-2005
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Lightbulb Now for something completely different......

    I have found in reading many posts from more sites then I can remember the truth, if you can find any old EMU's that were for ROM2 & ROM3 you'll be back up!!!!

    They are running 4 card set simultaneously, that is why there are so many key changes.

    I will post if I can find if any of my old files work.

Similar Threads

  1. New s2emu
    By maosat in forum DVB Plugins
    Replies: 18
    Last Post: 23-12-2009, 21:33:43
  2. autoupdate x rai e srg
    By maibach in forum Italian / Italiano
    Replies: 13
    Last Post: 18-12-2009, 06:25:18
  3. Tps Autoupdate
    By eurorpeen in forum Dreambox
    Replies: 20
    Last Post: 12-03-2007, 19:28:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •