Nicolette Kluijver voortaan solo in Spuiten & Slikken


Nicolette Kluijver gaat Spuiten & Slikken alleen presenteren. Zarayda Groenhart, tot vorig seizoen haar co-presentatrice, stopt met het praatprogramma. Dat heeft BNN laten weten. Twee andere grote veranderingen in het nieuwe seizoen van Spuiten & Slikken zijn dat de actualiteit uit de wereld van seks en drugs meer centraal staat en dat er elke aflevering niet één, maar twee studiogasten aanwezig zijn. “Het nieuwe Spuiten en Slikken zit dichter op de huid van hot nieuws“, legt Kluijver uit.

Kluijver verheugt zich op de nieuwe serie. “Het is fantastisch om een ontdekking te onthullen waar zelfs de wenkbrauwen van de Spuiten en Slikken redactie van omhoog schieten. We openen het seizoen met een ongelofelijk verhaal! Spannend!”

Geraldine Kemper en Manuel Broekman blijven actief als special reporter voor Spuiten & Slikken. “In de eerste aflevering duiken zij samen gezellig de keuken in om een smakelijk gerecht uit het Spermakookboek te maken“, kondigt de omroep aan.

De eerste nieuwe Spuiten & Slikken, waarin Oh Oh Cherso’s Barbie en Slimpie te gast zijn, is op zondag 11 september om 22.30 uur op Nederland 3.