Results 1 to 9 of 9

Thread: Aparat IG320 HD PVR

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    10-10-2009
    Posts
    282
    Uploads
    1

    Aparat IG320 HD PVR

    Pershendetje!
    Kush mund te me ndihmoje per Aparatin IG 320 HD PVR.

    Ky aparat puno me linje ok e gjeta metoden problemi eshte se ne kanalet sd psh te sky sport1 me jep ze ndersa te sky sport1hd nuk me jep zerin
    2. Foleja e kartes nuk me njef asnje lloj karte fut karten dhe thote unknown card.
    Kush me ndihmon me ndonje firmare ku mund ta gjej softwarin e ketij aparati?
    Jam ne pritje te pergjigjeve tuaja .
    Gjithe te mirat.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    10-10-2009
    Posts
    282
    Uploads
    1

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    Miremengjesi!
    Lutem me ndihmoni me kete aparat IG 320HD PVR persa shkruhet pak me siper

  3. #3
    Banned
    Join Date
    30-06-2005
    Location
    Kukes,Albania
    Posts
    4,252
    Uploads
    3,558

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    ***useless quote***
    sqarohu pak me qarte emrin e aparatit apo dicka me teper apo ndonje foto te aparatit

  4. #4
    Contributing Member Neim20's Avatar
    Join Date
    07-06-2009
    Posts
    382
    Uploads
    10

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    Aparati eshte ky:IG_320_HD.jpg
    Per me shume info Ketu

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    10-10-2009
    Posts
    282
    Uploads
    1

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    FLM Neim ky eshte aparati Ylvi te lutem me ndihmoni te shof kanalet Hd me ze

  6. #6
    Contributing Member Neim20's Avatar
    Join Date
    07-06-2009
    Posts
    382
    Uploads
    10

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    Sigurohu qe te jete aktivizuar emu Shiko ketusipas sugerimit te nje miku...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    10-10-2009
    Posts
    282
    Uploads
    1

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    E provova por asgje

  8. #8
    Moderator flamurtari's Avatar
    Join Date
    10-01-2013
    Posts
    1,592
    Uploads
    286

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    Isha i lutur kush e disponon akoma kete aparat me interesonte nje sw e fundit dhe menura si hidhen linjat .Gjithashtu nuk po arij ti hedh kanalet ne aparat ne menyre manuale ,sinjal ka po nuk i regjistron.Ka ndonjeri ndonje backup ose lista kanalesh te gatshme per 3 satelite 13-16-19.Ju faleminderit

  9. #9
    Senior Member stv2008's Avatar
    Join Date
    09-05-2010
    Location
    DEUTSCHLAND
    Posts
    318
    Uploads
    46

    Re: Aparat IG320 HD PVR

    keto vetem kam gjetur,nqs nuk mbaron pune nuk kam cfar te them.
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Software per aparat Truman 1100 ?
    By keno135 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 13-04-2011, 12:32:54
  2. New firmware per aparat satelitor LG LDR 440CICX
    By alfonsodilo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 04-08-2009, 12:47:10
  3. Hivion-100xii a di gje njeri per kete aparat
    By plakusat2000 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2009, 11:09:07
  4. Question Si mund ti bej rip filmave qe shoh ne tv me sat ose me aparat toksor?
    By flor1 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2009, 15:42:02
  5. aparat vantage
    By Juristi in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2008, 15:17:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •