Waar is de Mol? vanaf maandag bij SBS6

SBS6 start maandag weer met nieuwe afleveringen van Waar is de Mol?. Met diverse bekende gasten reist Johnny de Mol, zoon van John de Mol, de hele wereld over. In de eerste aflevering van het jubileumseizoen is het de beurt aan Irene Moors. Voor Johnny zelf staan de laatste reizen van dit seizoen voor de deur met drie nieuwe reispartners: Estelle Gullit, Guus Meeuwis en Angela Schijf.

De komende weken maakt Johnny zijn laatste reizen van dit seizoen die hem door Zuid-Amerika en Europa leiden. Zo gaat hij met Estelle Gullit naar Costa Rica en Panama, waar ze de wonderschone natuur induiken. Met actrice Angela Schijf bezoekt Johnny Argentinië. Angela heeft een rijk dansverleden, maar er is een dans die ze nog graag wil leren: de tango.

En dan is Argentinië hét land om deze passionele dans onder de knie te krijgen. Johnny’s laatste reis is minder ver, maar minstens zo intensief. Volkszanger Guus Meeuwis wil dolgraag naar het zuiden van Duitsland om daar de beroemde Duitse bierfeesten te ervaren, compleet met lederhosen en liters bier. Waar is de Mol? is vanaf maandag te zien bij SBS 6 om 21.30 uur bij SBS 6. [RadioWereld.NL]