NostalgieNet breidt uit op de digitale kabel

NostalgieNet is sinds deze maand in het digitale televisiepakket bij Ziggo te zien op kanaal 150. Alle abonnees van Ziggo met een digitaal televisieabonnement kunnen vanaf nu kijken naar het beste van tv uit de jaren 50 tot 80. Door deze stap groeit het totale bereik van NostalgieNet van 1.2 miljoen huishoudens naar 2.7 miljoen huishoudens (via Ziggo, UPC, KPN, CaiW, Delta e.a.).

NostalgieNet-directeur Tim Beudel: De plaats in het basispakket van Ziggo is voor ons de erkenning dat NostalgieNet zn plaats in het medialandschap aan het verdienen is. We hebben hard gewerkt aan een profiel dat voor een breed publiek toegankelijk is n volledig Nederlandstalig. Onvergetelijke televisie van eigen bodem voor een doelgroep van 45 jaar en ouder.

De meeste omroepbladen hebben ons inmiddels ook gevonden. Zo staan we in de programma-overzichten van de tv-gidsen van AVRO, KRO, TROS en NCRV. Daardoor kunnen de kijkers veel beter terugvinden wie we zijn en wat we doen. En dat is n blijft voor een digitale themazender een permanente uitdaging." [RadioWereld.NL]