Carlo Boszhard coach in tv-show Saturday Night Fever

Carlo Boszhard wordt een van de vier coaches in de nieuwe tv-show Saturday Night Fever op RTL 4. Hij vormt samen met Julie Fryer, bekend van Dancing with the Stars, een coach team. Dat heeft RTL maandag laten weten. Boszhard en Fryer nemen het op tegen het andere team, bestaande uit Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij. Elk duo krijgt een aantal kandidaten toegewezen, die zij zo goed mogelijk moeten begeleiden in de strijd om de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever.

Elk coach team neemt zes kandidaten onder zijn hoede. “De coaches begeleiden hun pupillen vanuit hun eigen discipline: Carlo en Kim-Lian als musicalartiest, Julie en Jan vanuit hun dansachtergrond. Behalve een strijd tussen de kandidaten, ontbrandt zo ook een strijd tussen de coach teams“, legt een zegsvrouw van RTL uit.

Saturday Night Fever, de opvolger van Op Zoek Naar met Chantal Janzen als presentatrice, gaat op zaterdag 3 december in première op RTL 4. De liveshows beginnen al een dag later, op zondag 4 december tussen 20.00 en 21.30 uur.