Q-music zoekt nieuwe deejay


Het landelijke radiostation Q-music gaat luisteraars een kans geven deejay te worden bij de zender. Volgens het radiostation dromen veel jongeren ervan deejay te worden. Daarom start Q-music met Q-college. Dit is hét opleidingsinstituut van Q-music, waarbij het station op zoek gaat naar jong radiotalent.

Q-music: "Het mooie en unieke van deze opleiding is dat je niet perse radio ervaring hoeft te hebben. Als je door de stemtest komt en de opleiding in gaat, leer je het vak intern van onze deejays en producers. Degene met het meeste talent is verzekerd van een eigen programma op Q-music. Enige voorwaarde om mee te doen: je moet tussen de 15 en 25 jaar zijn.

We zien Q-college als het ideale concept om onze unieke positie voor nieuw radiotalent verder uit te bouwen. In het laatste jaar kwamen uit onze kweekvijver Eva Koreman, Wietze de Jager, Joep Roelofsen en Mattie Valk. Zij kregen unieke kansen bij Q-music. Zo mocht Mattie afgelopen zomer invallen voor Jeroen van Inkel."

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur Q-music: "Q-music geeft in het Q-college talenten kansen die je nergens anders krijgt, met als resultaat een eigen radioprogramma! Daarnaast leer je het radiovak van binnenuit als volwaardig medewerker." [RadioWereld.NL]