Results 1 to 3 of 3

Thread: T-Rex en DB 8000

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    14-03-2005
    Posts
    24
    Uploads
    0

    T-Rex en DB 8000

    Hallo satvrienden; weet iemand of het mogelijk is T-Rex in DB 8000 aan het werk kan krijgen. Sinds kort ben ik bezit van DM 8000. ik heb genoeg kanalen op DB, maar enkele zoals Al oula (gecodeerd) en nog ,....kan ik alleen met een can krijgen in mijn geval met T-Rex. Maar als ik de cam in DB stop, dan werkt niets behalve FTA kanalen. Moet ik De cam ergens aanpassen of iets dergelijks. Kan iemand een handje helpen.
    Alvast bedankt
    Groeten zaza

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    14-03-2005
    Posts
    24
    Uploads
    0

    Re: T-Rex en DB 8000

    Het is erg stil hier
    groeten

  3. #3
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    Re: T-Rex en DB 8000

    proberen te plaatsen in het engels en op de DM8000 sectie
    Misschien heb je meer geluk zult

    Google vertalen

Similar Threads

  1. Question DM 8000 HD and WD 3TB
    By gheorghebereanu in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2011, 15:54:07
  2. dm 8000
    By carl1970 in forum French / Français
    Replies: 5
    Last Post: 01-05-2010, 09:17:10
  3. where can I buy New DM 8000 HD ?
    By vindal2 in forum Dreambox
    Replies: 1
    Last Post: 17-01-2009, 19:44:01
  4. Dm 8000/800
    By winlogo in forum Dreambox
    Replies: 8
    Last Post: 22-05-2008, 19:51:34
  5. Dm 8000
    By pathand in forum Dreambox
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2008, 22:10:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •