Results 1 to 2 of 2

Thread: Need ALL TURKISH CHANNELS and VIACCES CSAT , i have Local Csat HD and Tv Vlaanderen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    19-06-2010
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Need ALL TURKISH CHANNELS and VIACCES CSAT , i have Local Csat HD and Tv Vlaanderen

    Hello,

    I have a very good server with high speed internet connection, low ping and good ecm. I have alomost every package in hop 1. I need only D-Smart, Digiturk, so i mean all Turkisch channels and Csat new card for a backup for my server. So if you have one of these cards, send me an active c line and the name of your local in the message, and i answer my back without problems. Fakers are NOT welcome, i test it.



    Thanks

  2. #2
    New Member
    Join Date
    07-05-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Need ALL TURKISH CHANNELS and VIACCES CSAT , i have Local Csat HD and Tv Vlaander

    The following errors occurred with your submission

    • afoenis has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Similar Threads

  1. Need VIACCES CSAT 3.0, i have Local Csat HD and Tv Vlaanderen HD
    By afoenis in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 01-09-2011, 18:02:31
  2. Canal+ / Csat full Seca(Foot+) , Csat Viacces ,Biss , JSC , ART ,
    By kisskisman in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 24-11-2009, 22:35:28
  3. Update C+/Csat full Seca(Foot+) , Csat Viacces ,Biss Tv, JSC 1 To 8 , ART 13 Arabesque
    By kisskisman in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 18-11-2009, 09:46:59
  4. Canal+ / Csat full Seca(Foot+) , Csat Viacces ,Biss , JSC , ART ,
    By kisskisman in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 13-11-2009, 10:40:15
  5. Replies: 2
    Last Post: 22-10-2009, 21:23:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •