Gordon wil tv-show met Linda de Mol en Ron Brandsteder


Gordon heeft bij RTL 4 een plan ingediend voor een nieuwe talentenjacht. Zijn tv-idee heet Holland Superhost. Dat zegt Gordon in weekblad Televizier. In de tv-show zoekt Gordon ‘iemand die alles kan’. Hij wil het zelf presenteren. “Natuur- lijk, het liefst met Linda de Mol. We hebben allebei bewezen duizendpoten te zijn op entertainmentgebied. We zouden een gouden combi zijn. En over de jury heb ik ook nagedacht. Daar moet in ieder geval Ron Brandsteder in“, zegt de tv-persoonlijkheid.

Gordon kwam recentelijk op het idee. “Een tijdje geleden was het de sterfdag van Willem Ruis, een man die alles kon: presenteren, zingen, acteren, dansen. Daarna is er nooit meer zo iemand gekomen. Met Holland Superhost wil ik naar zo iemand op zoek. Ik heb het plan ingediend bij RTL en volgens mij is het een enig idee“, zegt hij.

Hij denkt dat zijn formule in de smaak zal vallen bij de kijkers thuis. “Ik denk dat de tijd er rijp voor is. Met zangwedstrijden hou je het misschien nog een seizoen vol, maar dat houdt ook een keer op. Het is tijd voor vernieuwing.”