Results 1 to 2 of 2

Thread: Viaccess cam

  1. #1
    New Member
    Join Date
    23-03-2011
    Location
    MANCHESTER... UK...
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Viaccess cam

    Hi all can anyone tell me what channels will a viaccess cam open with the correct software installed on a technomate 5400 ci

    Many thanks

  2. #2

    Re: Viaccess cam

    Viacess cam alone doesn't open anything

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-06-2011, 17:59:05
  2. Replies: 0
    Last Post: 23-08-2010, 12:53:31
  3. Replies: 35
    Last Post: 12-08-2010, 19:54:12
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-07-2010, 11:49:47
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-06-2010, 15:43:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •