Bas Westerweel nieuw op BNR Nieuwsradio


Bas Westerweel gaat naar BNR Nieuwsradio. In het nieuwe programma BNR Generatie Einstein brengt hij vanaf aanstaande zaterdag twee generaties bijeen. Wat hen bindt, is één gemeenschappelijke passie: ondernemen. BNR Generatie Einstein is vanaf 17 september elke zaterdag om 11.30 uur een half uutje te horen op BNR Nieuwsradio.

Bas Westerweel heeft al een lange televisiecarrière achter zich, van Klokhuis tot diverse tv-programma‟s voor omroep LLiNK. Maar radio maken stond ook nog op zijn verlanglijstje.

"Ik ben blij dat ik aan de slag kan bij een ondernemende zender als BNR. In dit nieuwe programma kan ik ook mijn passie kwijt: met jong en onbedorven enerzijds en oud en wijs anderzijds over dezelfde drijfveer praten".

In BNR Generatie Einstein zit een jonge ondernemer van twintig die net een bedrijf heeft gestart aan tafel met een ondernemer die al twintig jaar in het vak zit. In hoeverre verschilt hun visie en aanpak van elkaar en hoe kijken ze naar elkaars plannen?

"BNR is altijd op zoek naar nieuwe kansen en wars van conventies. De aanstormende „generatie einstein‟ heeft lak aan bestaande regels en heeft bovendien ook niet te kampen met de ballast van „dat doen we al jaren zo", aldus BNR hoofdredacteur Paul van Gessel. "Net als Bas krijg ik altijd erg veel energie van jonge mensen die hun droom verwezenlijken." [RadioWereld.NL]