Wereldrecord tv kijken start 29 september


De televisie bestaat zestig jaar en dat viert BNN met uren lang televisie kijken. Patrick Lodiers presenteert vier dagen lang de hoogtepunten uit de tv-geschiedenis in 'Last Man Watching'. Dat krijgen niet alleen de kijkers thuis voorgeschoteld, maar ook de zestig kandidaten die bij Het Instituut voor Beeld en Geluid het wereldrecord van 87 uur tv kijken proberen te verbreken.

De die-hard kijker die zondagavond nog wakker is wint een reis naar tv-mekka Los Angeles. 'Last Man Watching' is van donderdag 29 september 20.30 uur tot en met zondag 2 oktober elke dag te zien bij BNN op 3. Op 101.TV is het programma 24 uur per dag te volgen.

Patrick wordt tijdens deze tv-marathon bijgestaan door onder andere 3FM-deejays Coen en Sander, en Gerard Ekdom. Samen met de kijker bepalen zij wat de kandidaten te zien krijgen. Kijkers kunnen via lastmanwatching.bnn.nl laten weten welke fragmenten er volgens hun op de buis moeten komen.

Alle kandidaten die in de running zijn voor het wereldrecord krijgen een eigen huiskamertje met een tv. Tijdens de recordpoging komen er tv-prominenten langs, worden spellen gespeeld uit amusementshows van weleer en zijn er knallende optredens om iedereen wakker te schudden. Iedereen die de kandidaten wil komen aanmoedigen kan tijdens de recordpoging langskomen bij Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. [RadioWereld.NL]