Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: V-tech Z4060CX

  1. #1
    Senior Member krojf-14's Avatar
    Join Date
    09-03-2010
    Location
    albania
    Posts
    114
    Uploads
    0

    Thumbs up V-tech Z4060CX

    Prsh te gjitheve.me ra ne dore nje aparat 'V-tech Z4060CX' me keto te dhena:ne ndezje aparati ndizet me logon;MINI BOX;

    model ID 3329C
    Software version 05000900 -1.3.15 Emu
    Hardware version Ali 3329c
    Loader 3329C 1.05



    Keto jane te dhenat e aparatit kush ka ndonje soft te fundit dhe loader te me ndihmoj.Flm

  2. #2
    Member redi 95's Avatar
    Join Date
    24-08-2010
    Location
    Albania
    Posts
    87
    Uploads
    0

    Re: V-tech Z4060CX

    Prsh me ka rene ne dore nje aparat V-techZ4060CX si ky qe paska krojfi-14 te cilin e prsh. po me sa duket nuk qenkan te hairit .te dhenat jane model ID 3329C
    Software version 05000900 -1.3.15 Emu
    Hardware version Ali 3329c
    Loader 3329C 1.0.5 nqs ka ndonje program munde te na ndihmoj ndonjeri.Ja kalofshi mire

  3. #3
    Member redi 95's Avatar
    Join Date
    24-08-2010
    Location
    Albania
    Posts
    87
    Uploads
    0

    Re: V-tech Z4060CX

    Prsh djema,Po ju kerkoji ndihme perseri per kete aparat,ka ndonjeri info:
    V-techZ4060CX te dhenat jane model ID 3329C
    Software version 05000900 -1.3.15 Emu
    Hardware version Ali 3329c
    Loader 3329C 1.0.5 nqs ka ndonje program munde te na ndihmoj ndonjeri.Ja kalofshi mire

  4. #4
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: V-tech Z4060CX

    Quote Originally Posted by redi 95 View Post
    Prsh djema,Po ju kerkoji ndihme perseri per kete aparat,ka ndonjeri info:
    V-techZ4060CX te dhenat jane model ID 3329C
    Software version 05000900 -1.3.15 Emu
    Hardware version Ali 3329c
    Loader 3329C 1.0.5 nqs ka ndonje program munde te na ndihmoj ndonjeri.Ja kalofshi mire
    Nuk ke shkruar se ca problemi ke me kete?

  5. #5
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,660
    Uploads
    476

    Re: V-tech Z4060CX

    prsh krojf

    duke kerkuar ne google gjeta nje faqe ku mund te gjesh ndonje gje te re ketu

    shpresoj qe durresi tju japi ndonje soft-emu-keys me te fundit

    klm

  6. #6
    Member redi 95's Avatar
    Join Date
    24-08-2010
    Location
    Albania
    Posts
    87
    Uploads
    0

    Re: V-tech Z4060CX

    Flm Djem per ndihmen,thjeshte doja ndonje softe te fundit per te hapur cfare munde te hapin kete aparate,Ju falenderoj

  7. #7
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: V-tech Z4060CX

    Quote Originally Posted by redi 95 View Post
    Flm Djem per ndihmen,thjeshte doja ndonje softe te fundit per te hapur cfare munde te hapin kete aparate,Ju falenderoj
    Ke dy menyra, ose do i hedhesh versionin e fundit 1.3.31

    Ose do e editosh me hex softet nga 05000X00 ne 05000900, per kete pergjegjesia bie mbi ty. Normalisht te ben pune.
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Senior Member M-P's Avatar
    Join Date
    25-12-2010
    Location
    München
    Posts
    529
    Uploads
    5

    Re: V-tech Z4060CX

    cfare sofcami i hidhet ketij aparati?
    sapo i hodha nje mcas dhe restarton aparati. i hodha nje softcam dhe perseri e njejta gje

  9. #9
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: V-tech Z4060CX

    Quote Originally Posted by M-P View Post
    cfare sofcami i hidhet ketij aparati?
    sapo i hodha nje mcas dhe restarton aparati. i hodha nje softcam dhe perseri e njejta gje
    Hidhi dhe nje here softwaren, pastaj hidhi keto celsat me poshte.
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    11-04-2010
    Posts
    155
    Uploads
    0

    Re: V-tech Z4060CX

    Mirembrema.
    Kam gjetur nje V-Tech Z 4060cx dhe dua ta bej me emulator vetem per Idman por nuk po e terezis.I kam provuar shume softe te cilat i mer .Starton marresi per nje moment dhe pastaj thote ;Ky software nuk eshte ipershtatshem per kete HW. Nxjerr pastaj kete 05000900 dhe thote kembeje me 050000. Kete editimin se kuptoj .Te lutem ma shpjego me qarte .Faleminderit

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Tutorial Guide for updating the clarke-tech/guia paso paso para actualizar el clarke-tech
    By CurroHD in forum Clarke-Tech / Xtrend Information and Tutorials
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2017, 19:00:31
  2. Tutorial Dr.HD F16>Clarke-Tech/Clarke-Tech>Dr.HD F16/Repair-Reparar Ctech
    By CurroHD in forum Clarke-Tech / Xtrend Information and Tutorials
    Replies: 24
    Last Post: 12-12-2015, 17:57:57
  3. Hi-Tech Z1 Plus
    By ALKAP- in forum HITECH
    Replies: 2
    Last Post: 15-12-2010, 19:05:38
  4. c-tech
    By yannis in forum Clarke-Tech / Xtrend
    Replies: 0
    Last Post: 22-07-2009, 18:24:41
  5. Clarke-Tech Setting by GioppyGio® Update 01/12/2008 per Plus e normal Clarke-Tech 310
    By GioppyGio in forum Clarke-Tech / Xtrend Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2008, 13:51:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •