Weer nieuwe variant van belspelletjes op SBS6

SBS6 is vannacht met een nieuwe variant op de belspelletjes gestart om de kijkers weer over te halen zo vaak mogelijk te laten bellen naar een duur telefoonnummer. Ook kunnen kijkers weer een SMS sturen. In het nieuwe tv-programma 'Harold's Showcase' treden vooral Nederlandse artiesten op die een liedje playbacken. En de kijkers kunnen daarvoor stemmen.

Tv-presentator Harold Verwoert, ook bekend als 'Coole Piet', die al honderden keren te zien was tijdens de belspelletjes en sinds kort ook bij Pokertv, stelt onbekende zangers een paar korte vragen, en spoort de kijkers meteen aan veel te bellen of een sms te sturen.

Kijkers kunnen dan een vraag stellen aan een onbekende artiest of een verzoeknummer aanvragen. In de eerste uitzending waren Wesly Bronkhors en Vinzzent te gast om zichzelf te promoten en een liedje te playbacken.

Kosten
In de nieuwe variant van het belspelletje kunnen kijkers ook geen prijzen winnen. De commerciŽle tv-zender SBS6 probeert kijkers alleen zolang mogelijk aan de telefoon te houden.

Onder in beeld staat bijna niet leesbaar wat de telefoonkosten zijn. Een SMS kost 1.10 EUR. Bellen kost maar liefst 0.80 EUR (per minuut) plus de kosten voor de telefoonprovider. [RadioWereld.NL]