John Kraaijkamp Musical Awards Gala op RTL4

Carlo Boszhard en Irene Moors presenteren op zondag 2 oktober live vanuit het Amsterdamse DeLaMar Theater in een speciale uitzending ‘Life 4 You’ het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2011. Tijdens dit gala wordt met optredens voorproefjes gegeven op het nieuwe musicalseizoen en worden de meest prestigieuze musicalprijzen uitgereikt.

In de extra lange uitzending (van 17:25 uur tot 19:20 uur én van 21:30 uur tot 22:30 uur) wordt een preview gegeven op het nieuwe musicalseizoen met optredens van diverse musicals zoals ‘Saturday Night Fever’, ‘Wicked’, ‘Miss Saigon’, ‘Daddy Cool’ en ‘The Producers’.

De awards worden voor de twaalfde keer uitgereikt door onder meer Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Eric van Tijn, Peter van der Vorst, Simone Kleinsma en Kim-Lian van der Meij.

Ook schuiven al deze gasten bij Carlo en Irene aan tafel aan. André van Duin laat zijn versie van een musical zien en brengt een ode aan - naamgever van het gala - John Kraaijkamp.

21 prijzen
In totaal worden er maar liefst 21 prijzen uitgereikt, waaronder Beste Grote Musical, Beste Kleine Musical, Beste Mannelijke/Vrouwelijk Hoofdrol, Aanstormend Talent, Beste Choreografie en Beste Muziek. Alle categorieën en genomineerden zijn te vinden op op musicalaward.nl.

Vanaf 16:55 uur doen Carlo en Irene in een aparte uitzending verslag van de gebeurtenissen op de rode loper en spreken daar de genodigden en genomineerden. Vanaf 17.25 uur is 'Het Musical Awards Gala 2011' te zien tijdens ‘Life 4 You' en van 21.30 uur tot 22.30 uur is de uitslag te zien. [RadioWereld.NL]