Armin van Buuren blijft bij Radio 538

Armin van Buuren maakte woensdag in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ bekend, dat hij zijn contract bij Radio 538 met twee jaar heeft verlengd. Speciaal om dit te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’.

Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt Radio 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: ‘A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza’.

Armin van Buuren nam gisteren op Ibiza twee DJ Awards in ontvangst, voor ‘Best International DJ’ en ‘Best Trance DJ’. Deze awardshow vond plaats in Pacha Ibiza.

Armin van Buuren: "Als kind al was ik al gefascineerd door radio en droomde ik van een eigen radioprogramma. Nu komt alles wat ik doe samen in A State Of Trance. Vorig jaar ben ik het avontuur bij 538 gestart en met trots mag ik nu vertellen dat ik tot minstens 2013 aan het coolste station van Nederland verbonden blijf."

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: "We werken al fantastisch samen en willen graag de nummer één DJ van de wereld in huis houden. We zijn waanzinnig blij dat we weer twee jaar met elkaar verder gaan." [RadioWereld.NL]