Results 1 to 7 of 7

Thread: cerebro loader

  1. #1
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    cerebro loader

    Here another tool to upload your card cerebro .
    I didn't test it, because i only use the loader from cas interface 3 !

  2. #2

    Re: cerebro loader



    Hi i have a infinity phoenix usb programmer


    can i loed the new cerebro keys with this programmer

    Thanks

  3. #3
    Krell Power passete's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    france
    Posts
    3,169
    Uploads
    1,318

    New cerebro loader V2.0

    Latest cerebro loader v2.0
    - Full translated to English Language (was german) .
    - Problem programming Cerebro old OS cards fixed (Thanks to Dak for fixing it)
    - freezing window problem while programming with Windows 98 and Me fixed ..

    WE ARE NOT THE DEVELOPERS OF CEREBRO CARD , WE ONLY FIX SOME BUGS ...

    This loader has been done by Ragabbader (Thanks to DAK for his help)

    Enjoy

  4. #4
    VIP Member
    Join Date
    14-06-2005
    Posts
    544
    Uploads
    2

    Re: New cerebro loader V2.0

    I don't know about the Cerebro Loader, It seems to be very buggy (given what I'vbe seen),. But, thankfully CAS Studio has been very good to me. Even if it takes longer to start 7.4 up then the older 6.8 One did. But, eiter way I never had a problem loading my Card(s) up with it.

  5. #5

    Re: cerebro loader

    Hi

    For the cerebro loader

    What are to make under BIOS and under ATR

    I cannot load the news keys with my infinty USB on 3.58 MHz

    Please can you help me

  6. #6
    New Member Mirrr's Avatar
    Join Date
    19-04-2006
    Posts
    5
    Uploads
    14

    Re: cerebro loader

    must use 3,57 MHZ Phönix Modus in VCP Modus and then Open the Cerebro Loader select the com port do you have given on the VCP and load the files in the loader and write it - wait for Card Ready and see how it´s work. But in these days no Prem. and KD works !!!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    26-05-2006
    Posts
    11
    Uploads
    0

    Re: cerebro loader

    Good to hear about the loader, now how about the latest files to test it.

    Thanx to the Cerebro team...

    Regards,
    Jagost02

Similar Threads

  1. starsat LOADER 1500D-1600D-1900D SUPER_MKII STB5518 loader
    By matsatse in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 14-07-2007, 15:04:51
  2. cerebro ok 100%
    By orhan t in forum German / Deutsch
    Replies: 6
    Last Post: 30-10-2006, 19:08:47
  3. Cerebro on
    By giller in forum Cerebro Card
    Replies: 0
    Last Post: 29-08-2006, 09:49:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •