Definitief geen ochtendshow meer voor Patrick Kicken


Patrick Kicken komt weer terug op Radio Veronica. De ochtenddeejay van het landelijke radiostation komt niet meer terug in de ochtend. Dat maakte Radio.NL al in juli bekend. Via zijn weblog liet Kicken weten dat hij weer aan de slag wil bij Veronica. "Ik heb groen licht gekregen om weer voorzichtig wat radiowerkzaamheden te gaan oppakken."

"De meest gehoorde vraag van mensen die ik sprak was de afgelopen tijd "waar ben je toch", "wat is er met je" en "waarom horen we je niet meer bij Veronica." Ben blij dat ik je wat positief nieuws kan brengen hieromtrent", aldus Kicken.

"Ik had last van oververmoeidheidsverschijnselen, in de volksmond ook wel een burnout genoemd. Overigens zal ik niet terugkeren in de ochtenduren bij Radio Veronica. De afgelopen maanden is gebleken dat de druk van een dagelijkse ochtendshow in combinatie met (te) weinig slaap funest is voor een lichaam dat toch al niet overloopt van de energie."

Kicken was eind juni voor het laatst te horen op Radio Veronica. Op dit moment presenteert Rick van Velthuysen de ochtendshow op Veronica. Vanaf 1 oktober wil de voormalige ochtenddeejay weer aan de slag gaan voor een paar uurtjes per week. [RadioWereld.NL]