Family7 start ook met koffieprogramma


Family7 begint de maand oktober met een nieuw programma:'Café Tinto', een nieuw koffieprogramma. Café Tinto is van maandag tot en met donderdag live te zien tussen 09.30 en 11.00 uur. Op vrijdag blikt Café Tinto terug op de hoogtepunten van de afgelopen week. De presentatie is in handen van radio en tv-presentator Evert ten Ham.

Presentator Evert ten Ham ontvangt in het nieuwe ochtendprogramma Café Tinto in een soort huiskamersetting vier gasten. Evert:

Evert ten Ham: "Met hen ga ik het hebben over wat er die dag in de krant staat, maar ook over onderwerpen als huwelijk en relaties, kinderen en opvoeding, gezondheid, lifestyle en geld.

Met informatie en praktische tips. We zenden uit op een tijdstip waarop tegenwoordig een aanzienlijke groep Nederlanders thuis zit, om wat voor reden dan ook. Speciaal voor hen willen we een boeiend, afwisselend programma maken."

Presentator Evert ten Ham presenteert al vanaf 1984 radioprogramma’s, vooral bij de Evangelische Omroep. Als presentator is de stap naar televisie niet heel groot. Evert: "Live televisie heb ik nog niet zo veel gedaan in mijn leven. Live radio wel– dus de hectiek op zich ken ik wel. Maar voor televisie werkt dat net weer anders natuurlijk. En iedere dag met je hoofd op tv: dat is nogal wat. Een live programma heeft een bepaalde energie en dynamiek, wat het heel bijzonder maakt om het te mogen presenteren. Ik ben erg blij dat ik dit mag doen." [RadioWereld.NL]