TVOH genomineerd voor Gouden Televizier Ring

The Voice of Holland maakt kans op een Gouden Televizier Ring. Ook Voetbal International en Wie Is De Mol? maken kans om geëerd te worden met deze prijs. The Voice of Holland is voor de eerste keer genomineerd. Ook voor Voetbal International, met Wilfred Genee en Johan Derksen is het de eerste nomatie. Wie Is De Mol? maakt voor de vijfde keer kans op de prijs.

Voor de Zilveren Televizier Ster zijn de mannen Jeroen van Koningsbrugge, Johan Derksen en Johnny de Mol genomineerd. In de categorie vrouwen maken Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk kans op deze ster. Linda De Mol en Van Dijk wonnen deze prijs al eerder, terwijl Janzen voor het eerst genomineerd is.

De Televizier Talent Award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De strijd gaat tussen Guus Meeuwis voor zijn rol in Ik Hou Van Holland, Jakhals Erik Dijkstra en Rámon Verkoeijen van het programma De Klusjesmannen.

Het Klokhuis is voor de elfde keer genomineerd voor de prijs voor het beste jeugdprogramma, de Gouden Stuiver. Ook Het Sinterklaasjournaal en Taarten van Abel kunnen deze award winnen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier Ring Gala op 21 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit evenement wordt uitgezonden op Nederland 1. [Novum/RadioWereld.NL]