RTL 4 juicht om hoge weekendcijfers


RTL 4 kijkt met volle tevredenheid terug op het afgelopen weekeinde. Op vrijdag, zaterdag en zondag werd volgens de zender een ‘ijzersterk’ resultaat bereikt. Dat heeft RTL maandag laten weten. The Voice of Holland kwam vrijdag uit op 3,5 miljoen kijkers. “Op zaterdagavond kon de vlag ook al uit: Ik Hou Van Holland trok ruim 2 miljoen kijkers. En Obese is gisteravond zeer succesvol van start gegaan. Maar liefst 1,4 miljoen kijkers stemden af op de eerste aflevering“, zo laat RTL weten.

Andere goed scorende programma’s in het weekend waren volgens RTL Goede Tijden, Slechte Tijden en Hotter Than My Daughter op vrijdag en Zie Ze Vliegen En Dit Was Het Nieuws op zaterdag.

De familiezender is niet alleen blij met de hoge kijkcijfers. “Het weekend begon voor RTL 4 al goed met de nominaties voor de Gouden Televizier-Ring en de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw. In alle drie de categorieën van deze publieksprijzen is de familiezender vertegenwoordigd. Bij de vrouwen zijn er zelfs alleen maar RTL 4-presentatrices genomineerd“, aldus een woordvoerder.

Volgende week wordt het RTL 4-weekend versterkt door het programma Ushi & The Family.