Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Kaon Team clasico hw 12.01.a5

  1. #1
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Kaon Team clasico hw 12.01.a5

    a e hap ky aparat canal digitaal dhe zee tv ne irdeto 2?bulsatin e hap pa problem por kur fus dhe celsat e ktyre paketave te tj nuk hapen.edhe pse e ka seksion me vete irdeto 2.si ka mundsi vetem bulsatin hap?celsat i fus ne rregull

  2. #2
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    kaon team clasico hw 12.01.a5

    ka nai soft te ri qe te hape kodifikimin RAS .ICTIMAI TV qe po jep SERIA A kodifikon ne BISS-RAS qe do te thot kur jep ndeshje del ekran i zi dhe thot "NO AUDIO VIDEO ose NO VIDEO SIGNAL".kjo per shkak te ketij kodifikimi qe quhet RAS.ky problem haset ne shume aparate.ndonje zgjidhje?

  3. #3
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: kaon team clasico hw 12.01.a5

    Mos hap tema te ndryshme per cdo problem qe has me kete aparat. Beji pyetjet te tema vjeter....

  4. #4
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: kaon team clasico hw 12.01.a5

    se kam van re qe ishte akoma hap ajo tema tjeter.po ngaqe smora pergjigje nga asnjeri pranaj dhe mendova se eshte mbyllur.keni ndonje pergjigje per nji nga 2 problemet me siper?

  5. #5
    Super Moderator benardi's Avatar
    Join Date
    21-01-2009
    Posts
    2,664
    Uploads
    476

    Re: kaon team clasico hw 12.01.a5

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    se kam van re qe ishte akoma hap ajo tema tjeter.po ngaqe smora pergjigje nga asnjeri pranaj dhe mendova se eshte mbyllur.keni ndonje pergjigje per nji nga 2 problemet me siper?
    celesat duhet te jene dopio ose dyshe qe te mund te hapin ictimai tv ne turksat 42 est

    d.m.th keys qe kam une ne dekoder jane rradhitur-vendosur ne kete menyre ====> 12121236121212361212123612121236

    ne dekoderat e tjere nuk e di si rradhiten por duhen te jene dyshe qe te funksionojne kete gje e kam lexuar neper forume te tjera dhe keshtu punojne edhe te une

  6. #6
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: kaon team clasico hw 12.01.a5

    tek aparat se shkrun dot dysh.i bie ta shkrush 2 here me indekse te ndryshme ke seksioni biss apo ke kostant?

  7. #7
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: kaon team clasico hw 12.01.a5

    Quote Originally Posted by vini-el View Post
    tek aparat se shkrun dot dysh.i bie ta shkrush 2 here me indekse te ndryshme ke seksioni biss apo ke kostant?
    Bej nje foto aty ku i hedh dhe si i hedh...

  8. #8
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Kaon Team clasico hw 12.01.a5

    Provoje keshtu njehere

    EMU:Enable
    Sistem:b i s s
    Auto-roll:Disable
    ID:10968
    00 1234560065432100
    00 123456C9654321C9

    Pastaj do e provosh keshtu:
    Do gjesh kanalin Ski-Tech dhe do e lesh pak aty, pastaj serish do kalosh te idman tv kete gje do e besh deri sa te hapet, besoj se nja 10 here duhet bere. provoje keshtu njehere..

  9. #9
    Senior Member vini-el's Avatar
    Join Date
    26-03-2011
    Location
    Albania
    Posts
    301
    Uploads
    10

    Re: Kaon Team clasico hw 12.01.a5

    faleminderit durresi.idmanin e hap un qe kur ka fillu te dali me shenje dollari.dua teKAON TEMA CLASICO 12.01.A5 EMU.jpg hap ICTIMAI TV per serine A.te bej te njejten prove qe mthe?
    Ketu ne emulator sic e shikon jane vetem kodet biss te turksat dhe vetem ne kete menyre renditje hapen te gjitha.

  10. #10
    Super Moderator durresi's Avatar
    Join Date
    04-03-2009
    Location
    Istanbul
    Posts
    1,601
    Uploads
    319

    Re: Kaon Team clasico hw 12.01.a5

    Po, te njejten gje do e provosh dhe per ictimai

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. SPORT2 and UPC to broadcast El Clįsico in 3D
    By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 16-04-2011, 10:55:39
  2. Settings Kaon/Xtreme by GIO®GIO Team
    By pola0 in forum Kaon
    Replies: 5
    Last Post: 24-10-2010, 17:25:54
  3. Question kaon ksc 570 dead.kaon morto.aiuto
    By riky222000 in forum Kaon
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2009, 19:13:04
  4. Question kaon ksc 570 dead.kaon morto.aiuto
    By riky222000 in forum Italian / Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2009, 17:39:16
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2006, 11:48:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •