Sanne Kraaijkamp vond Musical Awards bij RTL blamage


Sanne Kraaijkamp, de dochter van John Kraaijkamp, vindt dat de verhuizing van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala van de AVRO naar RTL 4 niet goed heeft uitgepakt. Dat vertelde Kraaijkamp maandag in RTL Boulevard. Kraaijkamp vond de show met Carlo Boszhard en Irene Moors een schande. “Ik vond het een blamage. Het is Life & Cooking. Het enige wat miste was Rudolph met zijn potjes en pannetjes. In niets leek het op het mooie gala dat het ooit was“, vertelde ‘de dochter van’.

Kraaijkamp denkt dat haar vader zich niet langer vereerd had gevoeld als naamgever van het prijzenfestijn. “Het zit me heel hoog en het doet me heel veel pijn. Mijn vader was zonder twijfel tijdens de commercialbreak opgestaan en naar huis gegaan. Zonder twijfel.”

Ook het eerbetoon aan haar vader kon ze niet waarderen. André van Duin zong een lied, waarna een foto van Kraaijkamp te zien was. “Een klap in mijn gezicht dat er ineens als een soort jojo een foto naar beneden komt en weer omhoog gaat. Dat verwacht je niet. Een klap in je gezicht.”

Lang werd er volgens Kraaijkamp niet stilgestaan. “Dan is er applaus en een commercial break. Dat was het dan. Daar heb je je naam voor aan een prijs zitten.”